Ontdek de perfecte balans tussen vorm en geluidscomfort bij MURRAY. Onze akoestische oplossingen, zijn zowel esthetiek als functioneel, creëren een gebalanceerde geluidsomgeving die van essentieel belang is voor zowel kantoren als woonruimtes. Ervaar het verschil met onze doordachte akoestische oplossingen, die niet alleen effectief zijn maar ook een stijlvolle aanvulling vormen op elke ruimte. 

Bij MURRAY streven we naar akoestische perfectie, waar geluid en design samenkomen voor een optimale ervaring. 

Ontdek vandaag nog hoe onze akoestische oplossingen jouw ruimte kunnen transformeren.Op maat gemaakte lampenkappen van hoogwaardig wolvilt en chintz. De buitenzijde met akoestisch wolvilt, terwijl de binnenkant is bekleed met een gladde, effen stof. Elk stuk wordt individueel op maat gemaakt, zodat je jouw verlichting perfect kunt afstemmen op jouw stijl. Ervaar de harmonie van akoestiek en esthetiek in onze unieke collectie.  

Ontdek de perfecte fusie van stijl en geluidscomfort met onze wolvilt lampenkappen. Zowel de binnen- als buitenzijde stralen met akoestisch wolvilt, waardoor jouw verlichting niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan een rustige akoestiek in jouw ruimte. Elk stuk is beschikbaar voor individuele maatbestellingen.

Wolvilt/print lampenkappen. De buitenzijde is omhuld met akoestisch wolvilt, terwijl de binnenkant een prachtige kleur krijgt met een aangepaste print naar jouw wensen. Creëer een unieke verlichtingsbeleving die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan een rustige akoestiek in jouw ruimte. 

Ontdek de innovatieve akoestische oplossingen van MURRAY. De akoestische mospanelen zijn ontwikkeld met veelzijdigheid in gedachten, perfect toepasbaar in diverse omgevingen zoals huiskamers, kantoorpanden en geluidsstudio's. De panelen bieden een scala aan mogelijkheden, variërend van akoestische moswanden en mosschilderijen tot baffles, bureauschermen en plafondpanelen. 

Vrijstaande akoestische panelen. Deze bieden een perfecte harmonie tussen functionaliteit en veelzijdigheid, waardoor je de ultieme akoestische ervaring creëert in elke ruimte. Effectieve geluidsabsorptie en flexibel op verschillende manieren neer te zetten. Dankzij hun verplaatsbaarheid pas je eenvoudig de akoestiek aan op de behoeften van het moment. 

De akoestische plafondpanelen van MURRAY zijn leverbaar in diverse diameters, vormen en kleuren, waardoor je de akoestiek van elke ruimte kunt perfectioneren zonder concessies te doen aan stijl. Kies uit een scala aan mogelijkheden om de perfecte combinatie te vinden die naadloos aansluit bij jouw interieur. 

Ontdek de perfecte synergie van licht en geluid met onze LED wandverlichting. Verkrijgbaar in diverse diameters en kleuren, zijn onze wandlampen niet alleen een visueel statement, maar dragen ze ook bij aan een optimale akoestiek in elke ruimte. 

Met MURRAY's unieke benadering van akoestiek brengen we niet alleen rust in geluid, maar voegen we ook een esthetisch element toe aan elke ruimte. Ervaar de veelzijdigheid van onze akoestische moslampen.

Ontdek onze akoestische lampencollectie, beschikbaar in een uitgebreid palet van kleuren. Of je nu een levendige en energieke sfeer wilt creëren of juist de voorkeur geeft aan een rustige en neutrale uitstraling, bij ons vind je de perfecte kleur die aansluit bij jouw unieke interieur.